Wie ben Ik
Dit ben Ik

Mijn naam is Fenna Kamps.
Ik ben 22 jaar en ben woonachtig in Groesbeek. Ik werk 3 dagen in de week met veel plezier als gespecialiseerd pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Daarnaast ben ik werkzaam als prevent coach. Het informeren van mensen en het geven van lezingen en workshops geeft mij veel voldoening. Als prevent coach behandel ik de volgende onderwerpen: rouw en verlies bij kinderen bewust omgaan met de dood en bewust omgaan met een scheiding. In deze onderwerpen geef ik lezingen, kennismaking workshops en 2 delige workshops.

Het viel mij op tijdens mijn studie en in mijn vak dat er weinig bekend is over hoe je kinderen kunt begeleiden bij de onderwerpen rouw en verlies bij kinderen bewust omgaan met de dood en bewust omgaan met een scheiding. Er heest nog altijd een taboe over deze onderwerpen zoals, hoe betrek je een kind(eren) bij een begrafenis of crematie? Hoe vertel ik aan mijn kind(eren) als iemand komt te overlijden of als iemand overleden is? Hoe vertel ik mijn kind(eren) dat wij gaan scheiden? Etc.

Ik streef ernaar dat mijn bedrijf transparant en laagdrempelig is. Ik zal er naar streven om de drempel naar mijn bedrijf zo laag mogelijk voor u te maken.